makelaar assen; Jaap Jaspers Makelaardij in Eext;
Ontdek de sterke punten van uw woning
taxatie in Groningen;
Ontdek de sterke punten van uw woning
Verkoopbegeleiding; aankoopmakelaar assen; makelaar assen;
Ontdek de sterke punten van uw woning
makelaar in Groningen; makelaar in Drenthe
Ontdek de sterke punten van uw woning

Verkoop samen voor een vlot vaarwel van uw woning

Huizenkopers zoeken steeds vaker een woning die af is. Een huis dat hooguit een likje verf en wat kleine persoonlijke aanpassingen nodig heeft. Ze willen vaak geen geld en tijd investeren in een huis dat niet aan de verwachtingen voldoet. Jaap Jaspers Makelaardij weet precies hoe u op het droombeeld van de kopers kunt inspelen. Met als resultaat: sneller uw huis verkocht voor een hogere verkoopprijs.

In 4 stappen uw huis verkopen

verkoopbegeleiding in Groningen;

Kijk kritisch naar uw huis

Laat uw huis blinken aan de binnen- en buitenkant. Denk hierbij onder meer aan het schilderwerk en de dakgoten. En staat uw huis eigenlijk goed in het zicht? Of staat het verscholen achter uit de kluiten gewassen bomen en te hoge heggen? De eerste aanblik is voor een groot deel bepalend voor de sympathie van de koper. Er is immers maar één kans om een eerste indruk achter te laten. Dus: weg met de groen uitgeslagen straattegels, oude schuttingen en boompjes en struiken die in de weg staan.

verkoopbegeleiding in Drenthe; makelaar regio Assen;

Maak uw woning verkoop klaar

Wanneer uw woning klaar is voor de verkoop, zal dit mooie foto’s opleveren waar u later uw voordeel mee doet. Pak alle kleine verbouwingen en klussen aan die de afgelopen jaren bleven liggen. Denk onder meer aan: lekkende kranen, verstopte afvoeren, klemmende deuren, losliggende plinten, kapotte raampjes, schimmelige voegen tussen de tegels, losse of krakende vloerdelen en gaten in de muur. Het lijkt misschien niet allemaal even belangrijk, maar alles bij elkaar kan het een potentiële koper beïnvloeden in zijn oordeel. 

Bent u bereid om nog een stapje verder te gaan? Investeer dan in het moderniseren van bijvoorbeeld de keuken en de badkamer. Dit zijn vaak doorslaggevende elementen in een huis om juist wel of niet tot een koop over te gaan.

Presenteer de functionaliteit van de ruimtes

Haal overtollige meubels, persoonlijke foto’s en verzamelingen weg. Breng neutrale kleuren aan in het interieur. Een minimale en neutrale inrichting van ruimtes is ideaal om de koper zich de mogelijkheden van het huis te laten inbeelden. Besteed ook aandacht aan de verlichting in de ruimtes. Veel licht vergroot een aangename beleving en accentueert de beschikbare ruimte. Laat potentiële kopers niet stuiten op rommel en vreemde luchtjes. Alleen de geur van ‘koffie en gebak’ mag overheersen!

makelaar in Groningen; makelaar in Drenthe

Laat u adviseren door Jaap Jaspers Makelaardij 

We komen bij u thuis om u te adviseren over dit proces en een persoonlijk actieplan op te stellen. In dit plan staan alle zaken vermeld die van belang zijn voor een succesvolle verkoop en optimale opbrengst van uw huis.